banner268

Suriyelilerle koordinasyon görevi Akkurt’a verildi

Akçakale Belediyesi Destek Hizmetleri Müdürü İbrahim Akkurt da 7 yıldır büyük bir özveriyle yürüttüğü çalışmalar neticesinde Suriyeli sığınmacıların yaşam koşullarının iyileştirilmesinde ciddi katkı sağladı. İlçede yaşayan sığınmacılar ile yakından ilgilenen, yaşadıkları her sorunun çözüme kavuşması için çaba harcayan Akkurt, kısa sürede Suriyeliler arasında sevilen ve saygı duyulan bir isim haline geldi.

Yaptığı işlerle Suriyelilerin gönlünde taht kuran Akkurt, gönüllülük esasıyla yürüttüğü çalışmalar neticesinde Akçakale Kaymakamlığı tarafından, Suriyelilerle koordinasyonu sağlamak için Süleyman Şah Konaklama Tesisleri’nde görevlendirildi. Akkurt, bundan sonra ilçede yaşayan Suriyelilerin entegrasyonu ve sosyal yaşam standartlarının yükseltilmesine yönelik projelerin üretilerek hayata geçirilmesine öncülük edecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269