banner262

Son başvuru 30 Haziran 2017

7020 Sayılı Kanun ile abonelere kaçırılmaması gereken pek çok imkân sağlandı. Bu kanun borçlu abonelere borçlarını yeniden yapılandırma imkânı veriyor. ŞUSKİ Veznelerine müracaat edilmesi halinde 31 MART 2017 tarihi ve öncesi borçlar yeniden yapılandırılacak. Yapılandırılmış borç 18 taksite kadar ödenebiliyor.

Büyükşehir Belediyesi tarafından çıkartılan yapılandırma cetveli kapsamında bu tarihe kadar borcu olan abonelerin ödemelerini peşin veya taksitli bir şekilde yapmaları sonucunda faiz afları uygulanıyor.

Bu kapsamda ŞUSKİ Genel Müdürlüğüne borcu olan aboneler 30 Haziran 2017 mesai bitimine kadar ŞUSKİ Veznelerine müracaat edebilir. Detaylı bilgi almak isteyen aboneler Alo 153 Çağrı Merkezi'ni arayarak gerekli bilgileri alabilirler. Abonelerin borçlarını yapılandırması halinde, vatandaşlara 18 taksit imkanı da sağlanarak rahat bir şekilde borçlarını ödemesi sağlanacak.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaYapılandırma
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17