banner268

Siverek'te Dev Eğitim Kompleksi İnşaatına Başlandı

Bir süre önce Şanlıurfa Valiliği tarafından ihalesi yapılan ve ilçe merkezinden 5 kilometre uzaklıkta bulunan Karakoyun Mahallesi sınırları içerisinde yapımına başlanan kompleksin, yüz dönüm arazi üzerinde 120 derslik, 600 yataklı pansiyon ile çeşitli spor alanlarından oluştuğu bildirildi.

Şube müdürleriyle birlikte inşaat çalışmalarını yerinde inceleyen İlçe Milli Eğitim Müdürü Nuri Kapanoğlu, yetkililerden bilgi aldı. Konuyla ilgili açıklama yapan Kapanoğlu, "İlçemizde son birkaç yıl Cumhuriyet tarihinde eğitim ve öğretime en fazla yatırım yapılan yıllar oldu. Yüz dönüm arazi üzerinde yapımına başlanan eğitim kompleksi ise bu yatırımları taçlandıran çok büyük bir projedir. Bu projenin kabulü için canla başla çalışan başta Şanlıurfa Milletvekilimiz Mehmet Kasım Gülpınar'a, İlçe Kaymakamımız Metin Demirel'e ve ihaleyi gerçekleştiren Şanlıurfa Valiliğine teşekkür ediyorum" dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17