banner268

Siverek Olimpik Yüzme Havuzu inşaatında çalışmalar devam ediyor.

Tesisin tamamlanmasıyla yaz aylarında vatandaşların yeni bir dinlenme alanına sahip olacağını dile getiren Belediye Başkan Yardımcısı Hacı Ahmet Öncül, "Atıl durumda olan havuzda bir süre önce hummalı bir çalışma başlattık. Ekiplerimiz çalışmalara ara vermeden devam ediyor. Mevsim koşullarını göz önünde bulundurarak tesisin kısa sürede tamamlanacağını planlıyoruz. Tesisin tamamlanmasıyla halkımız sıcak yaz aylarında dinlenebilecek yeni bir alana daha kavuşmuş olacak" dedi.

Tesisin 5 ay gibi kısa bir süre zarfında  tamamlanması planlanırken, Şanlıurfa- Siverek karayolunun 2'nci kilometresinde bulunan çamlık alanda düzenlenen temel atma törenine; AB Uyum Komisyonu Başkanı Ak Parti Şanlıurfa milletvekili Kasım Gülpınar, Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Nihat Çiftçi, Siverek Kaymakamı Metin Demirel, Siverek Belediye Başkanı Resul Yılmaz, Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, daire amirleri ve çok sayıda vatandaş katılmıştı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269