banner268

Siverek Atık Su Arıtma Tesisi, ilçe halkına hizmet vermeye devam ediyor.

Siverek ilçesinde daha önce yaşanan kanalizasyon atıklarının çevreye verdiği zararları kurmuş olduğu atık su arıtma tesisi ile çevresel sorunları ortadan kaldırarak bertaraf etmektedir.

Siverek Atık Su Arıtma Tesisinde, ilçenin kanalizasyon atıklarından, biyogaz, tesisin ihtiyaç duyduğu enerjiyi üretip ve park-bahçe sulaması için temiz su üretimi yapılıyor.

Tüm Şanlıurfa’da alt yapı hizmetlerini aralıksız sürdüren kalıcı çalışma ve projeler sergileyen ŞUSKİ Genel Müdürlüğü, Siverek ilçesinde 35.000 m² alana kurulan, günlük olarak 21 bin m³/gün suyu arıtarak 2030 yılına kadar ilçenin ihtiyacına cevap verecek şekilde yapılan Siverek atık su arıtma tesisi verimli bir şekilde kullanılmaktadır. Tesiste uzman teknik ekipler tarafından günlük kontroller yapılarak ileri biyolojik arıtma tesisi özelliği de taşıyan alanda çeşitli periyotlarla numuneler alınarak laboratuvar ortamında tahlillerinde yapılmaktadır.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17