banner262

SEYRANTEPE’YE YENİ YOLLAR KAZANDIRILIYOR

Şanlıurfa’nın her yıl büyüme oranını katlayan ilçesi Karaköprü’de özellikle konutlaşmanın fazla olduğu mahallelerde yeni yol kazandırmak için çalışmalar aralıksız devam ediyor. Karaköprü Belediyesi Fen işleri Müdürlüğüne bağlı ekipler ilçenin en hızlı gelişen ve konutlaşmayla büyüyen bölgesi olan Seyrantepe Mahallesi'nde yol ihtiyacını gidermek için yoğun bir mesai harcıyor.

Ekipler mahallede yeni yollar açarken, alt yapı çalışması yapılmadan önce stabilize malzeme sererek yolların çamurlaşmasını önlüyor. Altyapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke çalışması yapılarak yollar hizmete sunuluyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, ilçede yol sıkıntısı yaşanmasının önüne geçmek ve özellikle vatandaşların kış aylarında çamurlu yollarda sıkıntı çekmesini engellemek için yoğun bir mesai harcadıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, “Fen işleri ekiplerimiz ilçe genelinde yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını programlı bir şekilde sürdürüyor. Tüm ilçede hizmet ağımızı genişletirken, hızlı büyüme gösteren Seyrantepe Mahallemizde de ayrıca bir mesai harcayarak yeni yollar açıyoruz, alt yapısı tamamlanan yollarda kilitli parke döşeyerek hizmete sunuyoruz.

Fen işleri ekiplerimizle yoğun bir çalışma içerisindeyiz ve her hafta yeni bir yol açıyoruz. Vatandaşların kış aylarında çamurlu yollarda sorun yaşamasını önlemek için yağışlardan önce yoğun bir mesaiyle çalışıyoruz” diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri program dahilinde birçok mahallede yeni yol açma ve kilitli parke döşeme çalışmalarını sürdürüyor.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17