banner268

Seyir halindeki kağıt yüklü tır alev aldı

Olay, saat 15.00 sıralarında Ediz kırsal Mahallesi yakınlarında meydana geldi. Edinilen bilgilere göre, Ahmet Olur idaresindeki 20 APC 45 plakalı kağıt yüklü tır, henüz belirlenemeyen bir nedenle Siverek-Şanlıurfa karayolu 12. kilometresinde alev aldı. Kasadan yükselen dumanları gören sürücü Olur, aracı yolun sağ tarafına park ederek durumu itfaiye ekiplerine bildirdi. İhbar üzerine olay yerine çok sayıda itfaiye ekibi ve jandarma sevk edildi.


Jandarma yükselen alevlerin seyir halindeki araçlara sıçramaması için yolda güvenlik önlemi aldı. İtfaiye ekiplerinin müdahale ettiği tır yaklaşık iki saatte söndürüldü. Olay yerine getirilen kepçe ile yanan kağıtların çıkarılmasıyla soğutma çalışması yapan itfaiye ekipleri, yangının motor arızası nedeniyle çıkmış olabileceğini belirtti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaSiverek
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269