banner262

Şehit Polis'in İsmi Kültür Merkezinde Yaşayacak.

Akçakale Sınır Kapısı'nda bir grubun, Türkiye tarafına geçmelerine izin verilmediği gerekçesiyle Suriye tarafından açılan ateş sonucu ağır yaralanan ve kaldırıldığı Mehmet Akif İnan Eğitim ve Araştırma Hastanesinde şehit olan 27 yaşındaki polis memuru Ferhat Avcı'nın ismi Akçakale Belediyesi Kültür Merkezinde yaşatılacak.

Yapımı geçtiğimiz aylarda tamamlanan Akçakale Belediyesi Kültür Merkezine, Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan'ın talimatları ile 2013 yılında sınırda yaşanan çatışmada şehit olan polis memuru Ferhat Avcı'nın ismi verildi.

Alınan bu kararın memnuniyet verici olduğunu dile getiren bölge esnafı bu karardan dolayı Belediye Başkanımız Sayın Abdülhakim Ayhan'a teşekkür ediyoruz diyerek; Akçakale ilçemizde yaşayan insanlar vatanlarının ve bayraklarının yanında olmuşlardır. Bundan sonrada bu böyle olacak. Böyle bir vatan kahramanının isminin kültür merkezimizde yaşatılacak olması bizleri ziyadesiyle mutlu etti. Allah belediye başkanımızdan razı olsun. şehidimizin mekanı cennet olsun; dediler.

Vatan ve Bayrak aşkı ile toprağa düşmüş yiğit evlatlarımızı unutmamak adına ismini belediyemiz kültür merkezinde yaşatacağız diyen Akçakale Belediye Başkanı Abdülhakim Ayhan; "Hz. Allah (c.c.) vatanı için, namus için ölenlere ölü demeyiniz diye buyurmaktadır. Allah mekanını cennet etsin. Bizlerde şehidimizi unutmamak adına ilçemizde bulunan kültür merkezine şehidimizin ismini verdik. Bir kez daha Rabbim ailesine ve yakınlarına sabırlar versin diyorum." dedi.

Akçakale Belediyesi Şehit Polis Ferhat Avcı Kültür Merkezi içerisinde 300 kişilik konferans salonu, Belediye evlendirme dairesi, spor salonu, 10 derslik ve bu dersliklerde çeşitli alanlarda kurs gören öğrenciler bulunuyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAkçakale
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17