banner268

ŞANVAK'tan "Kitap Sizden, Okumak Bizden Kampanyası"

Kitap Sizden, Okumak Bizden Kampanyası

İyi ve donanımlı insanların yetişmesi eğitim ve kurallar silsilesinden geçer. Çocuklarımız, gençlerimiz ve yetişkinlerimizin kurtuluşu okumaktan geçer. Şanlıurfa Vakfı olarak kitap okumaya katkımız olsun diye her isteyene kitap desteğinde bulunmak istiyoruz.

Herkesin kitap okumaya çok ihtiyacının olduğunu ŞANVAK olarak biliyoruz. Bu ihtiyaç duyulan kitapların karşılanması için Şanlıurfa, Ankara ve Ülkemizin her yerinde yaşayan siz hayırsever hemşerilerimiz ile birlikte her zamanki gibi güzelliklere imza atmak üzere Şanlıurfa Vakfı olarak bir kitap kampanyası başlatmak istiyoruz.

Sayın hemşerilerimiz; geleceğimizin teminatı olan çocuklarımız ve gençlerimiz, Şanlıurfa’mız ve ülkemiz için çok önemlidir. Onların sıkça kitap okumalarına vesile olmak için bu kampanyada benimde bir kitabım olsun diyen milletvekili, bürokrat, işadamı, esnaf, ve bütün hemşerilerimize sesleniyoruz.

Bu Kampanyada benimde bir kitap katkım olsun diyen siz hayırsever güzel insanların ister kitap isterse kitap almak için bağışlarını aşağıda belirtilen iban numarası, e-posta, ve adrese başvurmalarını önemle arz ediyoruz.

Şanlıurfa Vakfı Yönetim Kurulu olarak, üyelerimiz, hemşerilerimiz ve tüm insanlarımızın kampanyaya yapacakları katkılara şimdiden teşekkür eder, iş ve aile yaşamlarında kendilerine sağlık huzur, mutluluk ve başarılar dileriz.

Mustafa Kemal Alataş

E. Korgeneral

ŞANVAK Yönetim Kurulu Başkanı

Adres:

Erzurum Mah. Dumlupınar Cad.

Geçim Sk. No:19/4 Kurtuluş - Çankaya/ ANKARA

Telefon: 0 312 417 10 63 - 0 553 941 24 63

e-mail: [email protected]

İban:TR76 0006 4000 0014 2052 6486 68

Anahtar Kelimeler:
Ankaraşanvak
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269