banner268

Şanlıurfalılar Evden Çıkmadı

Cuma akşamı saat 21.00’dan itibaren başlayan sokağa çıkma kısıtlaması kapsamında üretim, imalat, tedarik ve lojistik zincirlerinin aksamaması, sağlık, tarım ve orman faaliyetlerinin sürekliliğini sağlamak amacıyla çalışan yerler ve kişiler kısıtlamadan muaf tutuldu.

İl genelindeki ana bulvarlarda ve belirli noktalarda kontrol noktaları oluşturan Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü ve İl Jandarma Komutanlığı ekipleri, araçla veya yaya olarak dışarıda bulunan kişilerin izin belgelerini sorgulayarak, İl Hıfzıssıhha Kurulunun 2020 Yılı 194 nolu kararında belirtilen sokağa çıkma kısıtlaması dışında tespit edilen kişilere idari para cezası uyguladı.

Market, bakkal, manav, kasap ve kuruyemişçilerin 10.00-17.00 saatleri arasında yürüme mesafesinde bulunan vatandaşların alışverişlerini yapabileceği şekilde açık bulunduğu Şanlıurfa’da, vatandaşlar genelde sokağa çıkmamayı tercih etti.

Kısıtlama nedeniyle Şanlıurfa cadde ve sokakları boş kalırken, kentin tarihi ve turistik mekanları da sessizliğe büründü

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKısıtlama
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269