banner262

Şanlıurfa’da Denetimler Kesintisiz Devam Ediyor

Başta emniyet teşkilatı olmak üzere kamu kurum/kuruluşlarınca görevlendirilen 1630 personelin, 403 ekiple yaptığı denetimler kapsamında, iş yeri sahipleri ve çalışanları koronavirüs tedbirlerine uyum konusunda uyarıldı. Evde izolasyon denetimlerinin de kesintisiz devam ettiği faaliyetler kapsamında, evde izolasyon tedbirine tabi tutulan vatandaşların ikametgahlarından ayrılmamaları, sağlık sorunu olan aile bireylerini 112 Acil Çağrı Merkezi veya Alo 184 numaralarına bildirmeleri hatırlatıldı. Mobil Sağlık Hizmetleri vasıtasıyla telefonla da belirli periyotlarla aranan izolasyona tabi vatandaşlardan ihtiyaçları olanlara mobil sağlık ekipleri yönlendirildi.

Düğün salonları, konuk evleri ve kır bahçelerinde de alınması gereken tedbirleri denetleyen ekipler, düğünlerin belirlenen süreler dahilinde, yemeksiz ve sosyal mesafeye uygun şekilde yapılmasını denetledi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaDenetimCorona
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17