banner268

Şanlıurfa ve Akçakale'de Yağmur Duası

Güneydoğu Anadolu Bölgesi'nde yaşanan kuraklık nedeniyle tedirgin olan Şanlıurfa ve Akçakale ilçesi sakinleri, cuma namazında yağmur duası etti.

Bölgede son yılların en kurak kış mevsiminin yaşanmasından dolayı halktan gelen talep üzerine İl Müftülüğü'nün talimatıyla camilerde namazın ardından yağmur duası yapıldı.

Bu yıl yeteri kadar yağış almadığı için kuraklık endişesi yaşanan Şanlıurfa'da cuma namazı sonrası yağmur duası edildi.

 Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Şanlıurfa'da şimdiye kadar yeterli yağmur yağmaması ve kuraklık endişesi nedeniyle namaz sonrası kent genelindeki camilerde yağmur duası okundu.

Peygamberler Cami İmamı Şükrü Özdeniz, namazın ardından yaptığı konuşmada, uzun süredir yağış düşmediğini hatırlatarak özellikle ekinlerin ve hayvanların suya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

Duanın İslamiyet'teki önemini aktaran Özdeniz, daha sonra cami cemaatiyle yağmur için dua etti. Bazı vatandaşların dua sırasında duygulandığı görüldü.

Tarih Balılıgöl Yerleşkesi'ndeki Dergah Camisi'nde ise yüzlerce kişi edilen duaya katıldı.

Şanlıurfa'da yağmur duasıCuma namazı sonrası kentteki camilerde yağmur duası edildiBu yıl yeteri kadar yağış almadığı için kuraklık endişesi yaşanan Şanlıurfa'da cuma namazı sonrası yağmur duası edildi.

Türkiye'nin önemli tarım merkezlerinden Şanlıurfa'da şimdiye kadar yeterli yağmur yağmaması ve kuraklık endişesi nedeniyle namaz sonrası kent genelindeki camilerde yağmur duası okundu.

Peygamberler Cami İmamı Şükrü Özdeniz, namazın ardından yaptığı konuşmada, uzun süredir yağış düşmediğini hatırlatarak özellikle ekinlerin ve hayvanların suya ihtiyacı olduğunu ifade etti.

 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269