banner268

Şanlıurfa Valisi Erin "Normalleşme Sürecinde Kurallara Uyalım"

Şanlıurfa’nın en işlek çarşılarından Haşimiye ve Ticaret Borsasını ziyaret eden Vali Erin, yeniden faaliyete başlayan işyerlerinde esnaf ve vatandaşlara uyarılarda bulundu. Koronavirüs salgınına karşı alınan tedbirler sonucu gelinen aşamada, virüsün yayılma ve bulaşma hızının azaldığını ancak riskin tamamen ortadan kalkmadığını hatırlatan Vali Erin, maske takılması, sosyal mesafe ve temizlik kurallarına titizlikle riayet edilmesini istedi.

Vali Erin, Haşimiye Meydanındaki ciğerci, dönerci ve vatandaşın yoğun şekilde alışveriş yaptığı işyerlerini ziyaret ederek, kontrollü sosyal hayat kurallarına uyulması tavsiyesinde bulundu. Denetimlerin devam edeceğini ve kurallara uymayan iş yeri sahipleri ve vatandaşlara cezai işlem uygulanmaya devam edileceğini ifade etti.

Tokalaşmayın Ricasında Bulundu

Türkiye’nin hububat ticaretinin merkezi durumundaki Şanlıurfa Ticaret Borsasını da giden Vali Erin, Ticaret Borsası Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı İsa Kızıldemir ile birlikte esnafı ziyaret etti. Esnafa koronavirüs tedbirlerine uymaları konusunda tavsiyelerde bulunan Vali Erin, el sıkışma – tokalaşma geleneğinin de bir süre daha askıya alınmasını rica etti.

Şanlıurfa Ticaret Borsası İmam Keskin Tescil Bürosunu da ziyaret eden Vali Erin, burada da Borsa Başkanı Mehmet Kaya ve Meclis Başkanı İsa Kızıldemir’den hububat hasadı ve ticari gelişmeler hakkında istişarelerde bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaAbdullah Erin
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17