banner268

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü "Kışın Sonu Bahardır..."

Koronavirüs salgınından dolayı evde kal çağrılarına uyan vatandaşların boşalttığı sokakların fotoğraf ve görüntülerinin yer aldığı video da ‘’Ne ağlarsın benim zülfü siyahım’’ şarkısına yer verildi.

Oldukça beğenilen video ile ilgili görüşlerini bildiren Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin ‘’Emniyet personelimize teşekkür ediyorum, emeklerine sağlık’’ dedi. Koronavirüs salgını geçene kadar sokakları hep böyle boş görmek istediklerini de belirten Vali Erin ‘’Evde kal çağrımıza uyan vatandaşlarımıza teşekkür ediyorum. Sağlımız için evde kal çağrımızı yineliyoruz’’ dedi.

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürü Selçuk DOĞUŞ "Evde kal çağrılarına uyan Şanlıurfalı hemşehrilerime gösterdikleri hassasiyet için teşekkür ederim" dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEmniyet
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17