banner268

Şanlıurfa'da Kaçak ve Sahte Hijyen Ürünleri Ele Geçirildi

Şanlıurfa İl Emniyet Müdürlüğünden yapılan açıklamada;Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü Kaçakçılık ve Organize Suçlarla Mücadele Şube Müdürlüğünce ilimiz genelinde kaçak ve sahte hijyen/sterilizasyon ürünleri ile mücadeleye yönelik sürdürülen çalışmalar kapsamında; 

Eyyübiye ilçesi Evren Sanayi Sitesinde faaliyet gösteren bir işyerinde 10.874 adet (3070 litre) el temizleme jeli, 5.060 adet boş el temizleme jeli kabı ve 6.000 adet el temizleme jeline ait etiket ele geçirilmiş, S.K. ve M.B. isimli şahıslar hakkında T.C.K.’nın 186. ve 187. maddeleri uyarınca “İnsan Sağlığına Zararlı, Sahte Veya Yasa Dışı Ürünleri Satmak veya Üretmek” suçundan işlem yapılmıştır.

Aynı konuya ilişkin yapılan başka bir operasyonda ise Eyyübiye İlçesi Organize Sanayi Bölgesinde faaliyet gösteren bir işyerinde, 2640 adet (660 Litre) el temizleme jeli, 11.520 adet (5760 litre) alkol bazlı hijyenik el temizleme solüsyonu ve variller içerisinde faturası ibraz edilemeyen 15 varil içerisinde 3135 litre (2475 kg) etil alkol (Etanhol) ele geçirilmiş, N.Z. ve M.S.G. isimli şahıslar hakkında 5607 SKM ve T.C.K.’nın 186. ve 187. Maddeleri gereğince  İnsan Sağlığına Zararlı, Sahte Veya Yasa Dışı Ürünleri Satmak veya Üretmek” suçlarından işlem yapılmıştır.

Şanlıurfa Emniyet Müdürlüğü olarak suç ve suçlunun her türlüsüyle mücadelemiz kararlılıkla devam etmektedir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaEmniyetOperasyon
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269