banner262

Şanlıurfa'da Halk otobüsleri dezenfekte ediliyor.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'ün talimatlarıyla il genelinde devam eden dezenfekte çalışmaları sürüyor.

Seferlerini tamamlayarak Toplanma Merkezine gelen özel halk otobüsleri, Büyükşehir Belediyesinin özel antibakteriyal kıyafetli maskeli ve eldivenli personeli tarafından teker teker dezenfekte edildi. Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla yapılan uygulamalarda 130 toplu taşıma aracında tüm detaylar gözden geçirildi.

Halk sağlığına yönelik yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden şoförler, ekiplerin tüm araçlarda hijyen çalışması yürüttüğünü söyledi.

"Panik Yok; Tedbir Var" ilkesi ile il genelinde çalışmalarını sürdüren Büyükşehir Belediyesi şu ana dek Şanlıurfa'daki şu alanlarda dezenfekte çalışmalarını sürdürdü: Toplu taşımada tüm toplanma merkezleri, tüm duraklar, tüm toplu taşıma araçları, şehirler arası otobüs terminali, GAP Havalimanı, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii, Hz. Eyyub Sabır Makamı, Büyükşehir Belediyesi tüm hizmet binaları, Büyükşehir Belediyesi bünyesindeki tüm sosyal tesisler, Mehmet Akif İnan Konferans Salonu, Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Ziraat Bankası, Şanlıurfa Müzesi Müdürlüğü, Haleplibahçe Mozaik Müzesi, Belediye Meclis Salonu, Muhtarlar Odası, Tapu ve Kadastro Müdürlüğü, Eyyübiye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü, Haliliye Gıda Tarım ve Hayvancılık İlçe Müdürlüğü ile vatandaşların yoğunlukta kullandığı tüm ortak alanlar.

Büyükşehir Belediyesi uygulaması çerçevesinde çalışma takvimi çıkartarak tüm belirlenen bölgelerin belirli aralıklarla dezenfekte edilmesini sağlıyor. Özellikle ortak kullanım alanlarında daha da etkisini gösteren çalışmalarda alanların hassasiyetine göre belirli sıklıklarla aynı uygulama tekrar ediliyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17