banner262

Şanlıurfa'da 15 bine yakın araç dezenfekte edildi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor. Korona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, ulaşımın en rahat sağlandığı iki ayrı istasyonda vatandaşların araçlarını ücretsiz dezenfekte etmeyi sürdürüyor.

Şanlıurfa Fuar Merkezinde ve Şanlıurfa Müzesi önündeki park alanında kurulan iki istasyonda şimdiye dek 15 bin araç dezenfekte edildi. Dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan ULV cihazıyla uygulamasını yapan Büyükşehir ekipleri, tüm detayları gözden geçirerek çalışmasını sürdürüyor.

Uygulama ve yaklaşımından dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve tüm Büyükşehir ekiplerine teşekkür eden vatandaşlar, Türkiye'de örnek oluşturacak uygulamanın sağlık açısından önemli olduğunu belirttiler.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17