banner268

Şanlıurfa Büyükşehir,dezenfekte uygulamalarını sürdürdü.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, il genelinde sürdürdüğü dezenfekte ve hijyen çalışmalarına devam ediyor.

Önceki günlerden itibaren rutin hijyen uygulamalarını vatandaşların hassasiyetini ön planda tutarak sıklaştıran ve son olarak Corona Virüse (COVID-19) karşı alınan önlemler çerçevesinde çalışmalarını artıran Büyükşehir Belediyesi, şehirler arası otobüs terminali, toplanma merkezleri, tüm duraklar ve GAP Havalimanının ardından bu kez ibadet alanları ve ören yerlerinde de dezenfekte çalışması başlattı.

Olası virüs kaynaklı rahatsızlıkların yayılmasını önlemek için dezenfekte solüsyonu içeren ve ince püskürtme tekniği kullanan Büyükşehir ekipleri, Hz. İbrahim Makamı, Dergah Camii, Ulu Camii ve Hz. Eyyub Sabır Makamında tüm ince detayları gözden geçirerek çalışma sürdürdü.

Vatandaşlar hassasiyetinden dolayı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve Büyükşehir ekiplerine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269