banner262

PTT 178.Kuruluş Yıldönümünü Kutluyor.

Başmüdür İsmail Çizikçi yaptığı yazılı açıklamada;

PTT Genel Müdürlüğü, Ülkemiz geneline Müdürlük, Şube ve Acente şeklinde yapılanmış bulunan 5000'i aşkın işyeri Şanlıurfa genelinde 45 işyeri ile tüm toplumumuza kesintisiz hizmet sunmaktadır.

Kurumumuz Şanlıurfa genelinde kurumumuza aldığımız yeni personeller ve takviye ettiğimiz araç filolarımız ile birlikte, hizmete açtığımız Haliliye PTT Merkez Müdürlüğü ile birlikte yakın zamanda hizmete girecek Eyyübiye PTT Merkezi ve Şanlıurfa Posta İşleme ve Dağıtım Merkez Müdürlüğü ile müşterilerimize daha hızlı ve kaliteli hizmet verilmeye devam edilecektir.

Kurumumuzun, kamu sorumluluğu yanında, özel sektör anlayış ve mantığı dahilinde, iş yerlerini modernleştirmekte olduğu, özellikle “PTT Konsepti” adı altında müşterilerine farklı fiziki mekanlarda hizmet sunarak tüm toplumun beğeni ve takdirini kazanmakta olduğu bilinmektedir.

Kurumumuz Posta havalesi ve posta çeki işlemlerinde, İnternet ortamında iş ve işlem takibine imkan veren yenilikler yanında, 400' ü aşan hizmet çeşitliliği ile banka ve finans kuruluşu işlemleri, normal ve tüm GSM Telefonları, Su, Elektrik, HGS, Pttcell, ePttAVM, PttKep Bağ-Kur sigorta pirim tahsilatları ile emekli maaş ödemeleri 2022 sayılı kanun çerçevesinde ödenmekte olan maaş ödemeleri ile öğrenci ödemeleri Şartlı nakil transferi program çerçevesinde Kurumumuzca yapılmaktadır.

Posta ve Bankacılık alanındaki yeniliklere lojistik hizmetlerini de katarak kargo /kurye ve Hızlı tebligat hizmet çeşit ve kalitesini artırarak yükseltmektedir.

Ayrıca Ülkemiz insanına, her şart ve zamanda en kaliteli hizmetleri sunmaya devam edeceğimizi, PTT’de yeniliklerin bitmeyeceğini bildirirken, her zaman güven dolu duygularla bütün bu özellikleri paylaşmanın gururu ve sevincini bize yaşattıkları için müşterilerimize teşekkürlerimizi bildirir, bizlere yön gösterecek olan taleplerini bekleriz.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaPtt
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17