banner268

Polat,Şanlıurfa Vakfı Basın Toplantısına Katıldı.

Merkezi Ankara olan Şanlıurfa Vakfı yönetimi, bugün tarihi Şanlıurfa'da basın camiasıyla buluştu. Emekli Korgeneral Kemal Alataş'ın Başkanlığını yaptığı buluşmada yönetim kurulu üyeleri de hazırda bulundu. Şanlıurfa Vakfı Kemal Alataş, gerçekleşen buluşmada, yönetin kurulu üyelerini tanıtarak kamuoyuna sundu. 

Şanlıurfa Vakfı olarak, şeffat bir şekilde çalışmalarını icra edeceklerini vurgulayan Başkan Alataş, 'yeni yönetimle birlikte vakfımızı güçlendireceğiz. Şanlıurfa adına, memleketimiz çıkarına çalışmalarımızı sürdüreceğiz. Urfalı öğrencilerimizin özellikle yanında olacağız. Burs noktasında yönetim kurulu arkadaşlarımız ellerini taşın altına koydular. 15-20 kişi gruplar halinde öğrencilerimize maddi destekler geldi. İnşallah bu sayıyı 200-300-500 ve binlere çıkaracağız.' dedi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269