banner268

Özavuz, "bayramlar sevgi, saygı, hoşgörü ve kardeşlik duygularının yoğunlaştığı müstesna günlerdir"

Harran Belediye Başkanı Mehmet Özavuz yayınladığı kutlama mesajında;

Sağlık esenlik içinde idrak ettiğimiz Ramazan ayı sonunda, bir Ramazan Bayramını daha karşılamanın mutluluğunu yaşıyoruz.
Kültürümüzde ve toplumsal yaşantımızda çok önemli yer tutan bayramlar; toplumsal birlik ve beraberliğimizin en üst seviyede yaşandığı özel günlerdir.
Bizi biz yapan, birbirimizle kaynaştıran, sevgi, saygı ve hoşgörü duyguları içerisinde inançlarımızı, örf ve adetlerimizi uygulayarak, geçmişten bugüne koruduğumuz ve geleceğe taşıyacağımız kültürümüzün, yardımlaşma geleneğimizin yansıması olan bayramlarımızın yaşatılması ve canlı tutulması hepimizin ortak sorumluluğudur.
Şu, hiçbir zaman unutulmamalı; aslolan aynı toprak üzerinde yaşayan insanların her türlü kederi ve sevinci birlikte göğüsleyebilmesidir. Farklı görüşlere sahip olunsa bile aynı kültürle yoğrulmuş, aynı değerlere sahip insanlar birbirlerinin görüşlerine saygı duyarak huzur içinde yaşayabilir. Bayramlar gibi toplumsal huzur atmosferinde yaşanacak kardeşlik ve birliktelik duyguları bizi daha da güzel günlere götürecek en kuvvetli kaynağımızdır.
Değerli Şanlıurfalılar,
Aramızdaki sevgi, dostluk, dayanışma ve yardımlaşmayı devam ettirdiğimiz sürece tüm engelleri aşarak sizlerle birlikte daha güzel yarınlara ulaşacağımıza olan inancım tamdır.
Ramazan Bayramının, Ülkemiz, Milletimiz ve Türk İslam alemi için; birlik, kardeşlik, hoşgörü, barış ve dostluk duygularının güçlenmesine vesile olmasını diliyor, Ramazan Bayramını kutlar, sevgi ve saygılarımı sunarım” dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBayramHarran
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269