banner268

Oyun ve Oyuncak Müzesi,13.00-15.00 saatleri arasında hizmet verecek

Karaköprü Belediyesi pandemi tedbirleri kapsamında kısıtlı saatlerde sokağa çıkabilen 20 yaş altı için bir hizmet sunarak zamanlarını en iyi şekilde geçirmelerini sağlıyor. İlçeye kazandırılan Şanlıurfa Oyun ve Oyuncak Müzesi pandemi nedeniyle bir süredir hizmet vermezken, Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla artık çocukların sokağa çıkabileceği 13.00-15.00 saatleri arasında açılarak hizmet verecek.

Çocuklar bu saatlerde her türlü hijyen ve dezenfekte işlemi yapılan oyuncak müzesini ziyaret ederek geçmişten günümüze ulaşan oyuncakları ve bahçedeki çizgi film kahramanlarının maketleri görebilecek.

Karaköprü Beleidye Başkanı Metin Baydilli'nin Şanlıurfa'ya kazandırdığı Oyun ve Oyuncak Müzesi 2 yıldan fazla bir süredir faaliyet gösterirken, hem çocuklar hem veliler tarafından büyük ilgi ve beğeni topladı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17