banner268

Öğrenciler aynı sofrada buluştu.

Büyükşehir Belediye tarafından Karaköprü Hatice Kübra Kız Anadolu İmam Hatip Lisesi bahçesinde düzenlenen iftar programına Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar, Mahmut Kırıkçı, İl Milli Eğitim Müdürü Şerafettin Turan, genç STK temsilcileri ve öğrenciler katıldı.

Ramazan ayının paylaşım ve kardeşlik olduğuna dikkat çeken Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar: "Bu iftarımızı Şanlıurfa'daki medreselerde eğitim gören kardeşlerimiz ve Genç STK Üyeleriyle bir araya gelerek iftarımızı açtık. İftarımıza teşrif eden Genç STK Üyelerimize ve eğitim gören kardeşlerimize teşekkür ediyoruz" dedi.

Karaköprüde düzenlenen Büyükşehir Belediyesi'nin iftarına öğrenciler katılarak Ramazan ayının manevi havasını yaşadı. İlahi dinletisi maneviyat dolu Ramazan programı yaşayan gençler, gerek hizmetlerden dolayı gerekse etkinliklerden dolayı Büyükşehir Belediyesi Başkanı Nihat Çiftçi ve ekibine teşekkür etti.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehir
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17