banner262

Mirkelam "Birecik için vatandaşlarımızın yanında olmaya,dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz..."

Bilgin ziyaretinde yaptığı açıklamada "Sayın Başkanımız Mahmut Mirkelam seçildiği günden bugüne kadar gecesini gündüzüne katarak Birecik'i yeniden imar etti. Bizlerde Birecik Ticaret Odası olarak başkanımıza verdiği destek ve hizmetlere müteşekkiriz"dedi.

Başkan Mirkelam ise "Bizim tek gayemiz Birecik'imize layık olduğu hizmetleri yapmaktır.Bu yolda Birecik'imizin önemli şahsiyetlerinden sayın Sadettin Bilgin'in ve Ticaret Odamızın sorunlarına organize sanayimizin taleplerine çözüm için zaman zaman bir araya gelmekteyiz çünkü hepimizin ortak gayesi Birecik'tir “İnsanı yaşat ki Devlet yaşasın” düsturu ile gücümüz yettiğince vatandaşlarımızın yanında olmaya, dertleriyle dertlenmeye devam edeceğiz..."dedi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBirecik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17