banner262

Maşuk Yolu 4 Şerit Oluyor.

Maşuk (Seyrantepe) Mahallesini Kuzeybatı Çevreyoluna ve Karaköprü ile Haliliye'ye bağlayan Eyüp Cenap Gülpınar Bulvarında yol genişletme ve iyileştirme çalışmasını tamamlayan Büyükşehir Belediyesi, yolun asfaltını gece-gündüz demeden iki vardiya şeklinde sürdürüyor.

Yüklenici firmaya ait iki ayrı finisher ve çok sayıda işçi yardımıyla serimi yapılan asfalt işi gece gündüz şeklinde devam ediyor. Bayram arifesinde ara verilecek olan çalışma bayram sonrasında devam ederek tamamlanacak.

DALGEÇLER İÇİN ÖNEMLİ BİR GÜZERGÂH

Karayolları Genel Müdürlüğünce Çevik Kuvvet Kavşağında yaptırılacak olan köprülü kavşağın yanı sıra Büyükşehir Belediyesi’nin Diyarbakır Yolu üzerinde Kolsuzoğlu Bulvarında yaptıracağı “Narlıdere Katlı Köprülü Kavşak” inşaatları öncesinde tamamlanacak olan Eyüp Cenap Gülpınar Bulvarı ve devamındaki yollar araçlar için önemli bir güzergâhı üstlenecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17