banner268

Kaymakamlar Veda Yemeğinde Buluştu.

Bir otelde verilen veda yemeğine Hakkari Çukurca Kaymakamlığı’na atanan Temel Ayca, Erzurum Karayazı Kaymakamlığı’na atanan Eyyüp Özdemir, Vali Yardımcıları, Kaymakamlar, İl Emniyet Müdürü ve İl Jandarma Komutanı katıldı.

Şanlıurfa’dan ayrılarak yeni görev yerlerine gidecek olan Kaymakamlara birer şükran plaketi takdim eden Vali Erin, bir aile anlayışı ile çalıştıkları iki meslektaşlarını daha kritik, daha önemli görevlere uğurladıklarını belirterek, mülki idare amirliğinin şerefli bir meslek olduğunu dile getirdi.

Vali Erin, Kaymakamlara veda konuşmasında şunları söyledi:

Sizler de bizler de bu meslekte görev yaptığımız sürece neredeyse özel hayatımız diye bir şeyimiz yok. Çoluğumuzun çocuğumuzun nasıl büyüdüğünü görmüyoruz. Mesai mefhumu gözetmeksizin gece gündüz çalışıyoruz. Bulunduğumuz yerin ekonomik ve sosyal kalkınması, güvenli ve huzurlu bir ortam olması için emniyet ve güvenlik teşkilatlarımızla birlikte bir mücadele veriyoruz. 15 Temmuz’dan sonra mesleğimizin kritikliği, önemi, ülkemizin bekası anlamında taşıdığı değer biraz daha anlaşılmış oldu. Tabi meslek olarak da bir kısım mesleğe mensup olanlarla da yolları ayırdık. Kalan arkadaşlarımızla birlikte o boşluğu da dolduracak şekilde daha büyük bir emek sarf ederek bu eksikliği devlete, millete yansıtmamaya çalışıyoruz. Arkadaşlarımızın bir kısmı hem Kaymakamlık yapıyor, hem belediye başkanlığı yapıyor, yerel yöneticilik yapıyor. Bir kısmı hizmeti tamamlamış olmasına rağmen ülkemizin çok kritik yerlerinde görev almaya devam ediyor. Bu dönem daha çok fedakârlık göstereceğimiz, görev talep etmeyeceğimiz ama verilen her görevi sınıf kademe gözetmeden üstleneceğiz. Gelecekte çocuklarımıza ve bu millete daha dimdik ayakta duran bir ülke teslim etmeyi birlikte sağlamamız gerekiyor. Bu anlayışla iki aydır beraber çalıştığımız kardeşlerimizden memnun kaldık. Yaptıkları hizmetler için Şanlıurfa adına şükranlarımızı iletiyoruz. Şimdi biraz daha kritik göreve dönüyorlar. Orada da muvaffak olacaklarından şüphemiz yok. Buradaki iki aylık mesaimizde hem Hilvan’da hem de Harran’da birlikte çalıştığımız oldu. Arkadaşlarımızın ne kadar dirayetli, mesleği özümsemiş ve devletin, milletin çıkarından başka çıkar gözetmediklerini görmüş olduk. Gidecekleri yerde daha büyük görevler kendilerini bekliyor. Devletin devamlılığı, milletin dirliği, bütünlüğü için önemli görevler ve sorumluluklar kendilerini bekliyor. Görev alacakları yerlerde milletin emin ellerde olacağından zerre kadar şüphemiz yok. Allah yollarını açık etsin, haklarını helal etmelerini istiyorum. Aileleriyle birlikte başarılı, sağlıklı ve mutlu bir gelecek diliyoruz.

Aynı kararname ile Harran Kaymakamlığı’na Doğanyurt Kaymakamı Ömer Faruk Çelik, Akçakale Kaymakamlığı’na Erzurum Vali Yardımcısı Hamza Özer, Hilvan Kaymakamlığı’na ise Samsat Kaymakamı Yusuf Yıldırım atanmıştı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfa
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269