banner268

Karataş, ” Güvenlik personellerinin en büyük sıkıntısı kadrodur"

TÜRK-İŞ’e bağlı Güvenlik-İş sendikasına bağlı güvenlik görevlileri Pazar Günü düzenlenen iftar yemeğinde bir araya geldi. Özel bir mekanda gerçekleşen iftar yemeğine Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Havalimanı Müdür Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Pars Güvenlik Proje Müdürü Halil Ünlü, Koruma Müdürü Mustafa Canbek, Yol-İş Şube Başkanı Emin Kubat. ve Genel Merkez Yöneticileri Ünal Keskin, Fevzi Karataş, Diyarbakır İl Başkanı Murat Elhakan, Adana İl Başkanı Erkan Aksoy katıldı.

KARATAŞ:GÜVENLİK PERSONELLERİNİN EN BÜYÜK SIKINTISI KADRODUR

Program sonunda açıklamalarda bulunan Güvenlik-İş Sendikası Genel Başkan Yardımcısı Fevzi Karataş, güvenlik personellerinin en büyük sıkıntısının kadro olduğunu ifade etti. Karataş, ” Şanlıurfa’da ve ülke genelinde sendikacılık çok önemlidir. Özellikle ülkemizin doğusuna baktığımızda Urfa olmadan hiçbir şey olmuyor. Urfa birlik beraberliğiyle, samimiyetiyle örnek oluyor. İnşallah bu daha da iyiye gider. Birlik beraberliğimizi sağlamaya çalışacağız.

Güvenlik personellerinin en büyük sıkıntısı kadrodur. Kadro yolunda bizim birlik, beraberlik içinde olmamız, ülkemize de güç verir. Bizim meslekte olan sıkıntılar birçok meslekte yoktur. Tabi ki bu konuda ülkemizde sıkıntılarımız vardır. Ama bu sıkıntıların çözümü için kadrolaşma yolunda çalışacağız. En yakın zamanda verdiğimiz kadro sözünü inşallah yerine getireceğiz.

Kadrolaşma konusunda hükümetle görüşmelerimiz oldu. Bu görüşmeler sonucunda kadronun getirileceği konusunda bize söz verildi. Bu konuda da hükümetimiz elini biraz çabuk tutması gerekir. Bu anlamda genel başkanımız olsun, Güvenlik sendikası olsun büyük hizmetler vermeye çalışıyorlar. Kadro almamız durumunda daha iyi yerlere geleceğimize inanıyoruz” dedi.

‘ŞEHRİN GÖBEĞİNDE BİR KADINI DARP ETMESİ TABİİ Kİ ÇOK ÜZÜCÜ BİR DURUMDUR’

Geçtiğimiz günlerde bir banka görevlisinin bir kadını darp etmesi ile ilgili de konuşan Karataş, durumun üzücü olduğunu ifade ederek konuşmasına şöyle devam etti:

“Geçtiğimiz günlerde bir güvenlik görevlisinin şehrin göbeğinde bir kadını darp etmesi tabii ki çok üzücü bir durumdur. Biz sendika olarak çalışanın, hakkını alamayanların hakkını savunmamızın yanında işverenlerin de hakkını koruyoruz. Bizim bu insanları eğitmemiz gerekir. Aslında biz bunun mücadelesini veriyoruz. Bunun mücadelesini verirken de biz kendimizi anlatamıyoruz. Burada da sıkıntılar yaşıyoruz. Sendika olarak emekçilerimize sadece yemek etkinliğini değil, birbiriyle kenetlenmeyi pekiştireceğiz. Kendi personelimize halkla ilişkiler konusunda eğitim vereceğiz. Emekçilerimizin kadro alması için çaba sarf ediyoruz. Çünkü bu meslek kadro ile daha kaliteli olacağına inanıyoruz.”

Şanlıurfa İl Başkanı Halil Pişkin ise iftar yemeğinde yaptığı konuşmada;

“Güvenlik İş Sendikamızın Şanlıurfa İftar yemeğinde kardeşlerimiz ile buluştuk. Gerek işveren tarafı gerek işçi temsilcileri ve çalışan özel güvenlik görevlilerinin aynı sofrada bir araya gelmesi bizler açısından birlik ve beraberlik mesajı anlamında önem teşkil etmektedir.

Biz birlikte güçlüyüz anlayışıyla tüm özel güvenlik görevlilerinin sesi olmak ve iş hayatında karşılaştıkları sorunların çözümü için birlikte mücadele edeceğiz. Dini duygularımızı yoğun yaşadığımız bu mübarek Ramazan ayından aile saadetinde iftar yapmanın huzuru içinde bizleri yalnız bırakmayan değerli üyelerimize ve değerli büyüklerimiz Ak Parti Karaköprü İlçe Başkanı Ahmet Aksoy, Havalimanı Müdür Yardımcısı İbrahim Çiftçi, Pars Güvenlik Proje Müdürü Halil Ünlü, Koruma Müdürü Mustafa Canbek, Yol-İş Şube Başkanı Emin Kubat. ve Genel Merkez Yöneticileri Ünal Keskin, Fevzi Karataş, Diyarbakır İl Başkanı Murat Elhakan, Adana İl Başkanı Erkan Aksoy`a tüm emekçiler adına katılımlarından dolayı şükranlarımı sunarız. Teşekkür ediyorum” dedi.


Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaözel Güvenlik
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269