banner268

KARAKÖPRÜ’DE YENİ YOLLAR HİZMETE HAZIRLANIYOR

Şanlıurfa’nın en hızlı nüfus artışına sahip ilçesi Karaköprü’de artan nüfusla beraber doğan yol ihtiyacını gidermek için Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Ekipleri ilçede yeni yollar açmaya devam ediyor. Açılan yollarda alt yapı çalışmalarının tamamlanmasının ardından kilitli parke taşı döşemesi yapılarak yollar vatandaşların hizmetine sunulmaya hazırlıyor.

Batıkent, Seyrantepe, Doğukent gibi mahallelerde yeni yol açma çalışması ve açılan yollarda kilitli parke döşemesi yapılırken, deforme olmuş yollarda da yenileme çalışmaları gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yol konusunda çok önemli mesafe kat ettiklerini dile getirerek, “Yeni ve gelişen bir ilçe olduğumuz için çok fazla yol ihtiyacı olmasına rağmen gerçekten yol konusunda iyi durumdayız. Tabi ki ihtiyaçlar halen var ve biz bunu karşılamak için durmadan çalışıyoruz. Açılan yolları da kilitli parke döşemesiyle vatandaşlarımızın hizmetine sunuyoruz. Vatandaşlarımızın yol sıkıntısı çekmemesi, bozuk yollarda sorun yaşamaması için Fen işleri ekiplerimizle sahadayız" diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri ekipleri ilçe genelinde yol açma, kilitli parke döşeme ve deforme yolları onarım çalışmalarını program dahilinde sürdürüyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269