banner262

Karaköprü'de yollar kilitli parke ile döşeniyor

Karaköprü Belediyesi hızlı nüfus artışına ayak uydurmak ve trafikte vatandaşların sıkıntı yaşamaması için ilçeye yeni yollar kazandırma ve deforme olmuş yollarda yenileme çalışmalarını sürdürüyor.

Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla ilçede yol sorununu bitirmek içim ihtiyaç olan mahallelerde yol açma çalışmasını sürdürürken, deforme olan ve vatandaşlara trafikte sıkıntı çıkaran yollarda da kilitli parke döşemesiyle yenileme çalışması yapıyor.

Çamlıyayla Mahallesinde yeni açılan ve alt yapısı tamamlanan yollar kilitli parkeyle döşenerek vatandaşların hizmetine sunulurken, Atakent Mahallesinde de deforme olmuş yollarda yenileme çalışması gerçekleştiriliyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli ilçede yaz kış demeden şartlar el verdiği sürece çalıştıklarını kaydederek vatandaşların yollarda sorun yaşamasını minimuma indirmeye çalıştıklarını dile getirdi.

Başkan Baydilli, "İlçemizde bozuk, yarım kalmış yol bırakmamak için çalışıyoruz, ayrıca ihtiyaç dahilinde yeni yollar da açıyoruz.  Karaköprü her şeyin en güzelini hak ediyor, biz de yolları açık ve güzel bir Karaköprü oluşturmak için her zaman sahada çalışacağız. Sahada emek veren tüm personelimize ilçemiz adına çok teşekkür ediyorum " diye konuştu.

Karaköprü Belediyesi Fen İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde farklı noktalarda çalışmalarını program dahilinde sürdürecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17