banner262

Karaköprü'de yeni yılın ilk meclis toplantısı

Karaköprü Belediyesi'nde 2021 yılı Ocak ayı belediye meclis toplantısının 1. oturumu yapıldı. Meclis toplantı salonunda düzenlenen yılın ilk oturumunu Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yönetirken, toplantıda gündem maddeleri görüşüldü.

2020 yılında görev yapacak Denetim Komisyonu üyeleri seçiminin de yapıldığı oturumda meclis üyeleri Muhammed Erkan Çiftbudak, Ömer Dusak, Şıh Müslüm Korkmaz, Şeyma Nur Avcı ve Mehmet Büyükfırat denetim komisyonuna seçildi.

Yılın ilk meclis toplantısının ilk oturumunda açıklama yapan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yeni yılın hayırlı olmasını ve verimli bir meclis yılı geçirilmesini diledi.

Başkan Baydilli,"2021 yılı meclisimiz, ilçemiz ve Şanlıurfa için hayırlı, sağlıklı geçsin. Bu yıl da hizmetin en iyisini sunmak adına meclis üyesi arkadaşlarımızla birlikte mesai harcamaya devam edeceğiz. Yeni yılın ilk meclis toplantısı hayırlı olsun" diye konuştu.

Karaköprü Belediye Meclisi Ocak ayı toplantısı oturumları hafta içinde devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17