banner262

Karaköprü'de bayram temizliği

Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri tertemiz bir ilçe için rutin çalışmalarını sürdürürken, Ramazan Bayramı öncesi ilçede genel bir temizlik ve yıkama faaliyeti gerçekleştirerek bayramda tertemiz bir ilçe oluşturmayı hedefliyor.

Özellikle koronavirüs salgını nedeniyle 2 aydır yoğun bir dezenfekte çalışması yürüten ekipler her gün bir mahallede dezenfekte, yol, kaldırım yıkama ve parklarda dezenfekte  işlemi gerçekleştirirken, Ramazan Bayramı öncesinde de ilçedeki cadde ve sokaklarda temizlik faaliyeti yürütüyor.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli'nin talimatıyla tertemiz bir ilçe oluşturmak için seferber olan temizlik timi bayram öncesi de yoğun mesai harcıyor.

Bayramda sokağa çıkma kısıtlaması olduğunu hatırlatan Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli, yine de bayramda tertemiz bir Karaköprü oluşturmak ve bayram sonrası dışarı çıkacak vatandaşlara temiz bir ilçe sunmak için temizlik İşleri ekiplerinin ilçe genelinde bir temizlik çalışması yürüttüğünü kaydetti.

Karaköprü Belediyesi Temizlik timi koronavirüs salgını süresince yaptığı dezenfekte ve hijyen çalışmalarıyla vatandaşların takdirini kazandı.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaKaraköprü
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17