banner268

Karaköprü Bayrama Hazır.

Halkın temiz ve sağlıklı ortamda kurban kesmelerini sağlamak için kurban kesim ve satış yerlerinde gerekli çalışmalar tamamlandı.

Kesim yerlerinde oluşması muhtemel çevre kirliliğini önlenmek ve vatandaşların kurbanlık et ve sakatatları muhafaza etmesi için bayram namazı sonrası camilerde ve kurban kesim alanlarında 90 bin adet kurban poşeti dağıtımı yapılacak.

Zabıta Müdürlüğü’ne bağlı ekipler Kurban kesim ve satış yerlerinde tüm önlemleri almış durumda. Kurban Bayramı süresi boyunca Belediye kendi bünyesinde kaçan kurbanlık yakalama ekibi kurdu. 24 saat hizmet verecek olan tim olası kurban firarlarını önlemek için nöbet tutacak. Vatandaşlar olası kurban firarlarını 444 9 657 numaralı beyaz masa hattına bildirebilecek.

Karaköprü Belediye Başkanı Metin Baydilli yaptığı açıklamada, “Değerli hemşerilerim sevgili Karaköprü’lüler mutlu ve huzurlu bir bayram geçirmeniz için Karaköprü Belediyesi olarak tüm önlemlerimizi almış bulunmaktayız. 7/24 tüm personellerimiz hizmet verecektir. Sağlıklı huzurlu bir bayram geçirmeniz dileğiyle hayırlı bayramlar.” dedi.

Öte yandan Karaköprü Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü ekipleri ilçe genelinde camilerde kapsamlı temizlik ve dezenfekte çalışması yaparak camileri kurban bayramına hazır hale getirecek.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269