banner268

Karahocagil’den Veda Ziyareti

Karahocagil’i makamında ağırlayan Vali Erin, 2008 yılından bu yana GAP BKİ başkanlığı görevini başarıyla yürüten Sadrettin Karahocagil’in bölgenin kalkınması adına önemli projeleri hayata geçirdiğini ve bölge illerinde uygulanan projelere destek olarak büyük hizmetlerin hayata geçirilmesini sağladığını belirterek, teşekkür etti.

Karahocagil’e bundan sonraki hayatında ailesiyle birlikte sağlıklı ve huzur dolu bir hayat dileyen Vali Erin, ziyaret anısına Karahocagil’e bir hediye takdim etti.

Vali Erin’e teşekkür eden Karahocagil de, görev süresi boyunca bölgeye, bölge insanına ve Türkiye’ye faydalı olacak işler yapmaya çalıştıklarını, bu anlamda ajans tecrübesi olan Vali Erin’in de büyük katkıları olduğunu ifade etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17