banner262

İl Pandemi Kurulu Toplandı

Şanlıurfa Valisi Abdullah Erin başkanlığında, video konferans yöntemiyle toplanan İl Pandemi Kurulunda, hafta sonu ve gece devam eden sokağa çıkma kısıtlamaları, bulaşma riski yüksek olan mekanların kapalı tutulması ve sürdürülen sıkı denetimler sonucu ortaya çıkan tablo masaya yatırıldı.

Tedbirlerin sıkı tutulduğu sürece bulaşma ve vaka sayılarında azalma olduğunu ortaya çıkan verilerden rahatlıkla görebildiklerini belirten Vali Erin, riskli alanlarla ilgili tedbirler almaya devam ettiklerini ifade etti.

Salgınla mücadelede görevli tüm kamu çalışanlarının büyük bir sorumluluk üstlendiğini hatırlatan Vali Erin, tedbir ve denetim faaliyetlerinde rehavete yer olmadığını, ilk günkü titizlikle faaliyetlerin sürdürülmesinin önemli olduğunu söyledi.

Salgınla mücadelede sağlık çalışanlarından sonra en büyük çabayı denetim ekiplerinin gösterdiğini kaydeden Vali Erin, günde 1500-2000 arası personelin işyeri, alan ve izolasyon denetimi yapmaya devam ettiğini sözlerine ekledi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17