banner262

İçişleri Bakan Yardımcısı Çataklı Şanlıurfa'ya Geldi

Karşılamanın ardından Akçakale Gümrük Kapısına giden Çataklı, burada yapılan işlemler ve düzenlemeler hakkında Vali Erin ve Gümrük Müdürlüğü Yetkililerinden bilgi aldı.

İncelemelerine, Barış Pınarı Harekatı ile Türkiye’nin kontrolüne geçen Telabyad’da devam eden Çataklı, ilk olarak burada Şanlıurfa Valiliği Suriye Destek ve Koordinasyon Merkezi (SUDKOM) koordinesinde oluşturulan geçiş noktasını ziyaret etti. Telabyad’da giren ve çıkan kişilerin kimlik bilgilerinin, biyometrik verilerle kayıt altına alındığı merkezde yapılan işlemler hakkında görevlilerden bilgi alan Çataklı, işlem yaptıran vatandaşlarla sohbet etti.

Telabyad Yerel Meclisi binasının açılışını yapan İçişleri Bakan Yardımcısı İsmail Çataklı, burada da meclis başkanı ve üyeleri ile ilçede yapılan çalışmaları istişare etti.

Telabyad Ticaret ve Sanayi Odasını ziyaretinin ardından Resulayn’a hareket eden Çataklı, SUDKOM koordinasyonunda tadilat ve tefrişat işlemleri yapıldıktan sonra bilgisayar sistemleri kurularak faaliyete başlayan Nüfus Müdürlüğü’nün ve Resulayn Yerel Polisi hizmet binasının açılışını gerçekleştirdi. 

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17