banner262

Hükümlüler Siverek Belediyesinde İstihdam Edilecek.

Denetimli Serbestlik Müdürlüğüne tabi tutulan hükümlülerin istihdam edilerek topluma kazandırılması amacıyla iki kurum arasında karşılıklı protokol imzalandı.

Protokol imzalarının atılmasının ardından Belediye Başkanı Resul Yılmaz, ziyaretten dolayı memnuniyet duyduğunu belirterek; “Siverek belediyemiz ile Siverek Cumhuriyet Başsavcılığına bağlı Denetimli Serbestlik Müdürlüğü arasında bir protokol ahdettik protokolün içeriği bizim yıl içerisinde park ve bahçelerde başta olmak üzere kısa süreli ve geçici işçi istihdam etme bu gibi yerlerde çalıştırma ile ilgili bazı ihtiyaçlarımız oluyor, sağ olsunlar, Başsavcımız ve Denetimli ve Serbestlik Şube müdürümüz bu konuda bize gerekli olan desteği verdiler. Yıl içerisinde toplamda 400 kişiden oluşan denetimli serbestliğe tabi hükümlülerimizi bu gibi yerlerde çalıştırma imkânına kavuştuk. Ben bu vesileyle başta değerli başsavcımıza ve denetimli serbestlik şube müdürümüze de teşekkür ediyorum, hayırlı uğurlu olsun” dedi.

Cumhuriyet Başsavcısı Ali Kemal Karataş ise şunları söyledi; “Hükümlerin topluma kazandırılması ve iş gücü açığını kapatmak amacıyla devletimizin mevzuatlarda düzenlemiş olduğu düzenlemeler neticesinde kamuya yararlı çalıştırılması yönünde belediyeler ve kamu kuruluşları ortak çalışmalar neticesinde Hükümlerimize hem bir iş alanı hem de kamunun ihtiyacı olan kısımlarda bölümlerde açık olan iş gücü yetersizliği neticesinde bizde bir istihdam sağlıyoruz Hem onlar topluma kazandırılıyor hem de Siverek halkı ve Türkiye hükümlülerin iş gücünden faydalanıyor. İnşallah bu daha sistematik daha kapsamlı daha faydalı hale getirilir, bunlar bir başlangıç inşallah ileride güzel şeyler olur belediyemize de gösterdiği hassasiyet neticesinde teşekkür ediyoruz, bu gibi çalışmaların devamı gelecektir, şimdiden hayırlı uğurlu olsun.”

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17