banner268

Hilvan’da salgın ile mücadele çalışmaları devam ediyor

Küresel bir tehdit haline gelen ve binlerce insanın hayatını kaybetmesine neden olan Coronavirüs salgınının Şanlıurfa ve ilçelerinde etkisini göstermesi üzerine Hilvan Belediyesi hijyen ve dezenfekte çalışmalarını arttırdı.

İnsan hayatını olumsuz etkileyen pandemiye karşı mesai gözetmeksizin hijyen çalışmalarını sürdüren Temizlik İşleri Müdürlüğü Hilvan Meslek Yüksekokulu’nda yapılan dezenfekte çalışmalarından sonra Kepirhisar, Helis ve Akçaören Kırsal Mahallelerinde vaka olduğu duyurusu üzerine harekete geçti.

Giriş ve çıkışları İlçe Jandarma Komutanlığı tarafından kontrol altına alınan mahallelerde geniş kapsamlı dezenfekte çalışması başlatan Temizlik İşleri Müdürlüğü yaptığı yazılı açıklamada ‘Dünyayı etkisi altına alan Coronavirüs (Covid-19) salgını ile mücadelemiz her geçen gün artarak devam ediyor. Salgın ve bulaşıcı hastalıkların önüne geçmek için Hilvan Meslek Yüksek Okulunda yaptığımız dezenfekte çalışmalarından sonra Kepirhisar, Helis ve Akçaören Kırsal Mahallelerinde vaka olduğu bilgisi üzerine tedbir amaçlı temizleme ve ilaçlama çalışması başlattık. Halkımızın sağlığı ve güvenliği için Covid-19 ile mücadelemiz aralıksız devam edecek’ sözlerine yer verdi.

Salgın ile mücadele sürecinde Hilvan Belediyesinin yapmış olduğu hijyen çalışmalarından dolayı memnuniyetini dile getiren Akçaören mahalle sakinleri Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ve ekiplerine teşekkür ederek, vatandaşların Coronavirüs salgınına karşı tedbirli olmaları yönünde uyarılarda bulundu.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17