banner268

Hilvan’da Coronavirüs tedbirleri en üst seviyede

Küresel bir tehdit haline gelen Coronavirüs salgınına karşı ilçede dört koldan dezenfekte çalışması başlatan Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından yapılan yazılı açıklamada ‘Halkımızın sağlığı ve güvenliği için vatandaşlarımızın özellikle ortak kullanım alanlarında dezenfekte çalışmalarımızı en üst seviyeye çıkardık.

Bu kapsamda apartman girişlerini, binaların içi, asansörler ve Hilvan Sanayi Sitesi esnaflarının tamamını dezenfekte ederek halkın kullanımına sunduk. İnsan sağlığını tehdit eden virüse karşı birlik ve beraberlik içinde tedbirleri elden bırakmamamız gerekiyor. Halkımızın sağlık, huzur ve güvenliği için özverili çalışmalarımız devam edecek’ ifadelerine yer verildi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17