banner262

Hilvan’da alt yapı çalışmaları devam ediyor

İlçede devam eden alt yapı çalışmaları ile ilgili yazılı bir açıklamada bulunan ŞUSKİ Hilvan ilçe müdürlüğü ‘Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi ŞUSKİ Genel Müdürlüğü tarafından Hilvan ilçemizde eksik olan kanalizasyon şebekesinin toplamda 3.500. Metre döşeme çalışması devam etmektedir. Desteklerinden dolayı başta Şanlıurfa Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül, ŞUSKİ Genel Müdürlüğü ve çalışmaların takipçisi olan Hilvan İlçe ŞUSKİ ekiplerine teşekkür eder, Halkımıza hizmetin en iyisini sunmak için çalışmalarımız aralıksız devam edecek’ sözlerine yer verdi.

ŞUSKİ Müdürlüğü tarafından Bağlar Mahallesi 701, 702 ve Sedat Aban Caddesi’nde yapımı tamamlanan kanalizasyon ve içme suyu hat döşeme çalışmaları sonrası Hilvan Belediyesi Temizlik İşleri Müdürlüğü tarafından cadde ve sokaklarda yıkama ve temizleme çalışması başlatıldı.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17