banner262

Hilvan'da kütüphane inşaatı devam ederken diğer yandan yol yapım çalışmaları da sürüyor.

Büyükşehir Belediyesi, Hilvan’da temelini attığı İlçe Kütüphanesi inşaatını hızlandırdı. 3 bin metrekare alan üzerinde yapımı süren Hilvan İlçe Kütüphanesi ilçede ve kırsal mahallelerdeki gençlerin eğitimlerine büyük katkı sağlayacak. Gençleri sokaktaki kötü alışkanlıklardan kurtarmak, onlara okuma alışkanlığı kazandırmanın yanı sıra çeşitli sosyo-kültürel aktivitelere katılımlarını sağlamak amacıyla inşa edilen kütüphanede çalışmalarda sona gelindi.

Büyükşehir, Hilvan’da Yeni Hilvan Mahallesi 522. Sokakta ise çevreyolu niteliğinde bir yol çalışması yürütüyor. 15 metre genişliğinde 1,5 kilometrelik kısmı terasman kot seviyesine getirilen yolun 1.8 kilometresi ise terasman kot seviyesine getiriliyor. Hilvan esnafı Büyükşehir Belediye Başkanı Zeynel Abidin Beyazgül'e ve ekibine uygulamalarından dolayı teşekkür etti.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17