banner268

Hilvan'da denetimler gece gündüz devam ediyor

Covid-19 salgın hastalığına karşı tedbir amaçlı genişletilen denetimler kapsamında Hilvan Belediyesi ve İlçe Emniyet Müdürlüğü;ne bağlı kolluk kuvvetleri ile STK Başkanlıkları temsilcileri düğün salonları, erkek ve bayan kuaförleri,şehiriçi ulaşım araçları,kıraathane, lokanta ve kebap salonları, çay bahçeleri ve mesire alanları, konaklama tesisleri, imalathane ve diğer esnafları denetledi.

Salgının önüne geçmek maksadıyla genişletilen denetimlerde esnaf vevatandaşları tedbir konusunda bilgilendiren ekipler, gözlemledikleri eksiklikler konusunda da uyarıda bulundu. Sosyal mesafe, maske kullanımı ve hijyen kurallarının önemine değinen denetim ekipleri, amaçlarının toplum sağlığını korumak ve bu yönde bilinç oluşturmak olduğunu belirtti..

İçişleri Bakanlığı tarafından 81 ilin valiliğine gönderilen genelge gereği başlatılan geniş kapsamlı denetimler devam edecek.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaDenetimHilvan
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269