banner262

Hilvan Belediyesi Yeni Bir Semt Sahasının Açılışını Yaptı

Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı destekleriyle Hilvan’ın kırsal Çat Mahallesi’nde yapımı tamamlanan sentetik çim sahasının açılışı gerçekleştirerek genç sporcuların hizmetine sunuldu. Açılış törenine Hilvan Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık, AK Parti İlçe Başkanı Mustafa Cidir, AK Parti İlçe Koordinatörü Mehmet Emin Kılıç, Belediye Meclisi üyeleri, AK Parti Hilvan Gençlik Kolları Başkanı Ahmet Bayuk ve mahalle sakinleri katıldı.

Törende ilk konuşan Çat Mahalle Muhtarı gençlerimizi tozdan topraktan kurtarıp düzenli bir alanda spor yapmaları için semt sahasını kazandıran belediye başkanımıza teşekkür ediyorum dedi. Törene katılan AK Parti İlçe Koordinatörü Mehmet Emin Kılıç ‘Belediye Başkanımızı verdiği bir sözü yerine getirmesinden dolayı çok mutlu ve gururluyum Kırsal bir mahalleye kazandırdığı semt sahasından dolayı belediye başkanımızı şükranlarımı sunuyorum. AK Parti Hilvan İlçe Başkanı Mustafa Cidir’ de Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık’a teşekkür ederek;

‘AK Parti vizyonuna yakışır bir şekilde hizmet ederek mahallenin gençlerine kazandırdığı semt sahasından dolayı belediye başkanımızı ve emeği geçen herkese teşekkür ediyorum, hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

Hizmetlerin ilçe merkeziyle sınırlı olmadığını ve bunu kırsal mahallelere de aynı şekilde ulaştırdığını ifade eden Belediye Başkanı Aslan Ali Bayık ‘Bu projelerimizi sadece ilçe merkezinde gerçekleştirmiyor ve aynı şekilde kırsal mahallelerimize de yayarak genç kardeşlerimize hizmet ediyoruz. 2019 mahalli seçimlerinde Çat mahallemizin gençlerine verdiğimiz bir söz vardı. Sayın Cumhurbaşkanımızın talimatları, Gençlik ve Spor Bakanlığı Spor Toto Teşkilatı Başkanlığı katkılarıyla Bu vesile bugün vermiş olduğumuz bu sözümüzü yerine getirmenin mutluluğunu hep birlikte yaşıyoruz. Bu semt sahası projesinin hazırlanıp desteklenmesinde ve yapımında emeği geçen herkese teşekkür ediyorum. Başta gençlerimiz olmak üzere Çat mahallemize hayırlı ve uğurlu olsun’ dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17