banner262

HES kodu uygulaması Şanlıurfa'da da uygulanmaya başladı.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi, Covid-19 salgınına karşı mücadele kapsamında, toplu taşımada kullanılan Urfa Kart ile HES sisteminin entegrasyon çalışmalarını tamamladı. Toplu taşıma kullanan vatandaşların Urfakartlarını kişiselleştirmesi gerekmektedir.

Şanlıurfa'da şehir içi toplu taşımada 6 Kasım 2020 tarihi itibariyle zorunlu hale getirilmesi öngörülen HES kodu uygulaması Urfa kart kullanıcılarının kişiselleştirme işlemlerini istenilen düzeyde yapmaması nedeni ile 20 Kasım'a kadar uzatılmış, Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi Basın Yayın Halkla İlişkiler Daire Başkanlığı tarafından vatandaşlara gerekli uyarılar yapılmıştı.

Alınan uzatma kararı sonrası İçişleri Bakanlığınca yayınlanan genelge doğrultusunda tüm Urfa Kartlıların 20 Kasım 2020 tarihine kadar kartlarına HES kodu yükleyerek kişileştirme işlemlerini yapmaları gerekmektedir.

Kişiselleştirme işlemi için www.sanliurfa.bel.tr, www.urfakart.com www.belsan.com.tr web siteleri, Urfa Ulaşım mobil uygulamaları (Android, İos) üzerinden ve aktarma merkezlerindeki Urfa Kart İşlem Merkezlerinde yapılabilecektir.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaBüyükşehirHes
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17