banner268

Hedef Daha Temiz Haliliye

Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın ‘Daha temiz bir Haliliye’ sloganı ile başlattığı çalışmalar aralıksız bir şekilde sürdürülüyor. Bu kapsamda Temizlik işleri Müdürlüğü ilçe merkezinde bulunan 32 mahalle için geliştirdiği ‘şoklama’ programı uygulaması ile mahalleler pırıl pırıl temizlenmeye devam ediyor.

Fen İşleri, Temizlik İşleri ve Çevre Koruma ve Kontrol ekiplerinden oluşan özel şoklama ekibi, sabahın erken saatleri itibari ile Bahçelievler Mahallesinde tüm sokaklarda çöp toplama, apartman bahçeleri temizliği, boş arsa temizliği ve süpürme çalışmaları gerçekleştirdi.

Ekipler, şoklama uygulamasının belirlenen program dahilinde ilçe merkezindeki mahallelerde çalışmalarına devam edeceğini bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269