banner262

Haliliye Belediyesi,ilçenin muhtelif birçok noktasına giyim kumbarası yerleştirdi.

Haliliye Belediyesi, ilçede başlattığı ‘giyim kumbarası’ uygulaması ile kentte ilklere imza atmaya devam ediyor. Bu çerçevede ihtiyaç sahibi vatandaşlara katkı sunmak adına Haliliye Belediyesi, Okulumu İstiyorum Derneği ile işbirliği protokolü imzaladı. İhtiyaç sahibi vatandaşlara destek sunmak için kolları sıvayan Çevre Koruma ve kontrol Müdürlüğü ilçenin muhtelif birçok noktasına giyim kumbarası yerleştirmeye devam ediyor. İlk etapta 60 adet giyim kumbarası yerleştiren Çevre Koruma ekipleri, talebe göre bu sayıyı daha da yükseltecek.

Ekiplerce yerleştirilen kumbaralara; ayakkabı, çanta, kazak, tişört, oyuncak, mont, battaniye ve spor malzemeleri atılabilecek. Kumbaraların üzerinde yazılan uyarı da ise vatandaşlardan kutulara yanıcı madde, ıslak kıyafet, pet şişe, cam şişe, kağıt karton, pil ve çöp atılmaması isteniyor.

Kirli görüntülerin oluşmasının da önüne geçilmesi hedeflenen uygulama ile toplanan giyim malzemeleri Haliliye Belediyesi Çevre Koruma Müdürlüğü kontrolünde toplanarak yıkama ve onarım işlemlerinin ardından talebe göre ihtiyaç sahibi vatandaşlara dağıtılacak.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17