banner262

Haliliye Belediyesi,ilçe geneline hizmet götürmeye devam ediyor.

Haliliye Belediyesi hizmet atağını sürdürüyor. Bir taraftan tüm dünya ve Türkiye’de etkili olan koronavirüs salgını ile mücadeleye devam ederken, diğer taraftan da vatandaşlara hizmet götürmeyi sürdürüyor. Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Fen İşleri Müdürlüğüne bağlı ekipler, geçtiğimiz günlerde kırsal Yeniköy Mahallesinde başlattıkları kilitli parke döşeme çalışmalarını tamamladı.

Çalışmaların tamamlanması ile daha güzel bir görünüme kavuşan mahallede vatandaşlar çalışmalardan dolayı memnun olduklarını belirterek Belediye Başkanı Mehmet Canpolat ve emeği geçen herkese teşekkür etti.

Öte yandan Fen İşleri ekiplerinin kırsalda kilitli beton parke döşeme çalışmaları Şehyçoban kırsal mahallesinde de devam ediyor.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner17