banner268

Haliliye Belediyesi "Dualarınıza Talibiz"

Haliliye Belediyesi, sosyal belediyecilik anlayışı doğrultusunda faaliyetlerini sürdürüyor. Koronavirüs salgının etkili olduğu bu zor günlerde bir yandan salgınla mücadele eden Belediye diğer taraftan ise vatandaşların hizmetinde olmaya devam ediyor.

Bu kapsamda Haliliye Belediye Başkanı Mehmet Canpolat’ın talimatları doğrultusunda Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü bünyesinde tüm yıl ihtiyaç sahibi vatandaşlara hizmet veren Sosyal Yardım Tesisi faaliyetlerini sürdürüyor. Belediye ekipleri merkez ve kırsal mahallelerde bulunan ihtiyaç sahibi ailelere sıcak yemek, gıda ve giyim yardımlarına devam ediyor.

Ekipler, Belediye kurulunca belirlenen ailelerin gıda ve giyim ihtiyaçlarını Covıd-19 salgını nedeniyle evlerine teslim ederken, iftarlık sıcak yemeklerini de iftar saatine yakın evlerine götürüp teslim ediyor.

Öte Sosyal Yardım İşleri Müdürlüğü ihtiyaç sahibi ailelere yapılan bu yardımların yılın belirli gün ve ayları ile sınırlı olmadığı tüm yıl sürdüğünü bildirdi.

Anahtar Kelimeler:
şanlıurfaHaliliye
Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269