banner268

Gürbağ Grup'tan Çalışanlarına İftar Yemeği

Gürbağ grup her yıl geleneksel olarak çalışanlarına verdiği iftar yemeklerini bu yılda tekrarladı.

Gürbağ yönetim kurulu başkan yardımcısı İsmail Bağoban;''Gürbağ grup olarak firmamızın dünya çapında uluslararası bir markaya dönüşmesinde emeği geçen,alın teri döken çalışanlarımızla bu mubarek ayda bir araya gelerek hem dayanışma hemde birlikteliğimizi güçlendirme manasında geleneksel hale dömüşen iftar yemeğimizi bu yılda tekrarlamanın mutluluğu içerisindeyiz. Yönetim kurulu başkanımız Halil Bağıban Ankara'da verdiği iftar yemeğinden sonra bizlerde Şanlıurfa'da bir araya geldik.Ben bu vesile ile iftar yemeğimize katılan çalışanlarımıza teşekkür ediyor,bu birlik beraberlik ile gürbağı uluslararası arenada çok daha iyi yerlere getireceğimize inanıyorum dedi.

Gürbağ grup çalışanları ise''Gürbağ yönetimi olarak başta yönetim kurulu başkanımız Halil Bağıban'a her zaman her derdimize ortak olan yönetim kurulu başkan yardımcımız İsmail Bağıban'a bu duyarlı davranışlarından dolayı müteşşekkürüz.Bu mubarek ayda sofralarında çorbalarını bizimle paylaştıkları için mutluyuz.Bizde Gürbağ Grubun sadece Şanlıurfa'da değil dünya'da söz sahibi olması için terimizin son damlasına kadar çalışacağımızı idade ederken,iftar yemeğinin hayırlara vesile olmasını dileriz''dediler.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269