banner268

Grup Yürüyüş konserine yoğun ilgi.

Şanlıurfa Büyükşehir Belediyesi kültür sanat şube müdürlüğü tarafından düzenlenen ramazan etkinlikleri kapsamında Grup Yürüyüş, vatandaşlarla buluştu.

Yoğun katılımın sağlandığı geceye Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar , Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, Büyükşehir Belediyesi Daire Başkanları, şube müdürleri ve vatandaş katıldı.

Düzenlenen etkinlikte sahne alan Grup Yürüyüş söylediği ilahi ve ezgilerle katılanlara güzel bir gece yaşattı. Vatandaşlar gecede söylenen ilahiler ve ezgilerle keyifli dakikalar yaşarken, Programda Grup Yürüyüş, birbirinden güzel eserleri ile vatandaşların da eşlik ettiği ilahilerle unutulmaz bir gece yaşattı. Büyükşehir Belediyesi Genel Sekreter Yardımcısı Mehmet Emin Özçınar , Ak Parti İl Başkan Yardımcısı Cuma Ağaç, katılımlarından dolayı konuk sanatçılara günün anısına hediyeler verdi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner17