banner268

GENÇLİK MERKEZİNİN İLK FİDANI AKTAŞ'TAN...

Çalışmalarda sona gelen Gençlik Merkezinde son hazırlıklar yapılırken Suruç Kaymakamı ve Belediye Başkan V.Kenan Aktaş Merkezde sık sık incelemelerde bulunuyor.

Kitap Kafe'den sosyal ve kültürel aktivitelere ,okuma salonlarından bir çok faaliyetin yapılacağı Gençlik Merkezinde duvarlara grafiti (boyama) çalışması yapılırken çevre düzenlemesi kapsamında ağaçlandırma çalışmasının yapıldığı merkezin  ilk fidanını Başkan V.Aktaş toprakla buluşturdu.

Suruç'un çok önemli bir projeye merhaba diyeceğinin altını çizen Başkan V.Aktaş " İlçemizde tam kapasiteli Gençlik Merkezimizi çok yakın bir zamanda gençlerimizin hizmetine sunacağız.Suruç genç nüfusu bakımından önemli bir yere sahip.Gençlerimiz eğitim noktasında önemli başarılara imza atıyor onlarla gurur duyuyoruz.Merkezimizden faydalanacak olan ziyaretçilerimiz ücretsiz wifi ve çay ikramindan yararlanacaklar, hayırlı uğurlu olsun. " dedi.

Avatar
Adınız
Yorum Gönder
Kalan Karakter:
Yorumunuz onaylanmak üzere yöneticiye iletilmiştir.×
Dikkat! Suç teşkil edecek, yasadışı, tehditkar, rahatsız edici, hakaret ve küfür içeren, aşağılayıcı, küçük düşürücü, kaba, müstehcen, ahlaka aykırı, kişilik haklarına zarar verici ya da benzeri niteliklerde içeriklerden doğan her türlü mali, hukuki, cezai, idari sorumluluk içeriği gönderen Üye/Üyeler’e aittir.

banner270

banner269